Middagprogramma Gesprekken in het bos

Middagprogramma Gesprekken in het bos

HomeMiddagprogramma Gesprekken in het bos

Interactie, sprekers en muziek

Vanaf 15.00 uur is er voor alle Nijmegenaren een interactief programma ‘Gesprekken in het bos’ met sprekers, filmpjes en muziek in de Lindenberg. Gespreksleider is Bert Lagerweij. Iedereen is welkom, maar meld je van tevoren wel even aan. Dat kan hier: AANMELDEN

Laat je inspireren door Merijn Tinga, beter bekend als de Plastic Soup Surfer. Of door de 16-jarige Lisa van der Geer, Nederlands jeugdkampioen speechen. “Mijn speech is voor jong en oud. Voor arm en rijk. Van links tot rechts. Want we zullen allemaal ons gedrag een beetje moeten veranderen. En we hebben iedereen nodig als we ook echt iets willen bereiken.”

Wist jij dat er een YouTube-kanaal is van Kleurrijk Groen? Zij vertellen hoe hun duurzaamheidsambassadeurs dit jaar aan de slag gingen. Mijn Groene Wijk ging afgelopen jaar de wijken in om duurzame wensen van bewoners op te halen. Wat dat heeft opgeleverd, kun je horen van Elma Vriezekolk en Koen Vrielink.

Wethouder Harriët Tiemens geeft een update over het netwerk dat rond Nijmegen Green Capital is ontstaan en hoe dat verder gaat. Stadsdichter Wout Waanders sluit het geheel af. De presentatie is in handen van Bert Lagerweij, bekend van Green Capital Challenges en de Duurzaamheidscafés.

Aanmelden

Meld je hier aan voor Gesprekken in het bos.

 

Interactie, sprekers en muziek